Abang Grab Terkejut Bila Dapat Duit Lebih Daripada Aliff Syukri, Tak Sangka Ini Reaksi nya

Menerusi entri terbaru dalam halaman instagram Dato Aliff Syukri :

kenapa oeg indonesia ni baik sgt

Sebenarnya ini adalah kali pertama Abg lagi ojek satu terasa begitu seronok bukan apa ..biasa abg naik kereta hari ini abg naik ojek.. ya siap pemamndu ojek pula amat mesra Lucu dan juga baik siapa yang pernah naik ojek macam mana pengalaman kalian 
gais?? Ahsiapp igt abg abg ambul helem ojek tuh bagi lh kt abg pkai

Jom Lihat Video Penuh Dibawah :

Jom lihat juga apa kata netizen :

Dato duit byk prngai mcm ni mmg org xkan cop gila, tp kalau saya buat prngai mcm ni , confirm2 org kata xbetul. Haha

Ya allah… Gelak sakan saya tengok gelagat dato hahah

Memang peramah semua dato…hati2 tau main fon…bag peluk sll peluk depan..ada je peragut…rinduu sy kat jakarta..jgn lupa makan bakmi gajah mada…sedapppp semuanya

org2 indonesia mmg baik2. ramai yg sy jumpa d malaysia sangat sopan, tp pelik nya dlm laman sosial yg x baik. sikit maki anjir la malaysial la kontol la & mcm2 lg hahahaha

Plaza Indonesia tu memang best. Makan pun best kat situ. Salah satu tempat kegemaran saya kalau ke Jakarta.

meriah nya lah dato ni.. ribut nya suara dato… ramai seramai ramai kendaraan tu

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja dan sila like share page Ariana Rose.

Sumber : IG aliffsyukriterlajaklaris

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*