Ini Jawapan Pedas Elvina Selepas Ditvduh Oleh Netizen Kerana Buat Anaknya Begitu, “Saya Bukan B0d0h Sangat”

Niat untuk bergurau akhirnya memakan diri apabila pelakon Datin Elvina Mohamad ditvduh melakukan pender4an terhadap anak lelakinya, Karl Mateen yang baru berusia lapan bulan.

Gurauan Elvina atau nama sebenarnya Norzalina Mohamad, 24, dengan mengik4t tangan dan kaki bayinya menggunakan pita peIekat perub4tan tidak disen4ngi sebilangan netizen yang menyifatkan ia sebagai perbuatan $erius dan tidak bertimb4ng rasa. Terkejut dengan tvduhan itu, Elvina menafikan dia mempunyai niat untuk mender4 anaknya sendiri dan berkongsi di media sosial.

“Tak sangka apabila saya post gambar itu di Instagram, ia menjadi i$u besar. Siap kaitkan saya dengan orang lain kerana der4 anak. Mereka ni sangat meIampau! Takkan lah saya nak der4 anak saya sendiri… ia hanya gurauan. Kap$yen itu sahaja sudah menunjukkan yang saya hanya bergurau. Takkan lah mereka tak boleh nak fikir?

“Lagipun saya guna pita pelekat h0spitaI dan dia gelak sahaja. Tak mungkin saya nak buat benda yang tak betul? Saya bukan b0d0h sangat sampai nak der4 anak sendiri… nak bagi anak sendiri ter$iksa,” ujarnya kepada mStar. Tambah Elvina selain kata-kata kec4man, ada juga antara netizen yang mengvgvt untuk membuat Iap0ran p0Iis berhubung tindakan itu.

“Ketika itu, semua ahli keluarga ada di h0spital kerana bapa mertua saya tidak $ih4t dan kami semua bergurau mengenainya. Saya pun peIik… saya upload perkara hanya untuk bergurau pun mereka nak jadikan ia perkara besar. Ada yang siap DM (direct message) saya vgvt nak buat rep0rt p0Iis,” katanya.

Jelas aktres drama bersiri I$teri Untuk Diiktiraf ini, dia enggan memperbesarkan i$u berkenaan namun tidak akan menghalang mana-mana individu yang mahu mengambil tindakan vnd4ng-vnd4ng terhadapnya.

“Sekarang ni apa yang mereka nak cakap, saya maIas nak ambil kisah… saya dah penat. Malas nak layan benda yang tak masuk ak4I. Mereka seng4ja cari saIah dan b4sh kita. Ini tak kena, itu tak kena.

“Saya rasa mereka sengaja nak besar-besarkan isu itu sampai nak rep0rt p0Iis, rep0rt gambar itu sampai kena rem0ved dengan Instagram. Kalau mereka betul-betul mahu buat rep0rt p0Iis, silakan. Saya boleh bawa anak saya sekali pergi baIai p0Iis,” katanya.

Elvina sebelum ini pernah menjadi perhatian netizen kerana memberi mak4nan pepejaI (solid food) kepada Marteen ketika berusia empat bulan. Bagaimanapun Elvina terlebih dahulu sudah mendapatkan na$ihat daripada d0kt0r.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Ariana Rose

Sumber: mstar dan ig

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*