“Mak Tak Sangka Kot..”- Mak Layan Macam VIP Lepas Dapat Sambung Belajar

Musim kemasukan pelajar pelajar ke universiti kini telah tiba. Pelbagai gelagat dari pelajar pelajar yang mencuit hati ramai. Tular kini seorang ibu yang teruja menghantar anak bongsu beliau masuk belajar di sebuah institusi tarik perhatian netizen di platform Tiktok.

“Dah boleh jadi cameraman inkigayo Makcik..”

Mengikut sumber yang diperoleh, seorang pelajar yang merupakan seorang adik bongsu membuatkan keluarga mereka tidak sangka bahawa adik beliau dapat melanjutkan pelajaran. Hal ini membuatkan si ibu teruja sehingga merakam anak bongsu beliau dari awal dan menggunakan tripod.

Klip yang dimuatnaik itu membuatkan ramai geli hati kerana si ibu tidak lepas merakam detik anak bongsu beliau memasuki alam universiti. Namun di pandangan netizen hal ini sungguh melucukan kerana jarang menyaksikan si ibu mampu memberikan satu layanan VIP sebegitu kepada anak anak.

Baca ini: “Macam Sengaja..”- Viral Klip Budak Mati Lemas Di Kolam Dewasa, Tak Sangka Ini Yang Jadi
Baca ini: “Kau Nak Kawin Tak..”- Anggota Polis Pukul Bakal Isteri, Bengang Ditanya Soalan Sensitif

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rosebirumediacom


Pelbagai komen yang diberikan oleh netizen seperti :

@wani’s diary: Dah boleh jadi cameraman inkigayo Makcik

@mer: HAHAHA MAK RASA MAK DAH JUMPA DUNIA MAK

@eumppappa sausage: caption tu betul sgttt sbb dahla bongsu pstu time sekolah terpaling malas mcm takde masa depan

@Doyoh: Function roxx acik, lurve

@Weyaa: Makcikkkkkk tolong tangkap gambar saya pulakkkkk bolehh takk

@afiqdon’tcareanymore: we need the vlog aunty

@amalafaff: dengannn monopoddd comell auntyyyy

@unknown: macam mak akuu

@Ezzzzzzzz: Moms in their mind: “LEPAS NI AKU DAH BEBASSS”

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*