Permaisuri Bergurau Kantoikan Agong Main Handphone, Tapi Yang Sebaliknya Berlaku Mencuit Hati Netizen

Umum sedia tahu bahawa KDYMM Raja Permaisuri Agong, Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah merupakan seorang yang sangat mesra dengan rakyat. Lebih-lebih lagi apabila kerap memuat naik aktiviti hariannya di media sosial Twitter.

Boleh kata, Tunku Azizah yang menggunakan nama akaun Twitter Cheminahsayang menjadi penyeri para netizen di media sosial tersebut.

Gambar candid comel…

Semalam, Raja Permaisuri Agong telah memuat naik beberapa keping telatah lucu suaminya yang juga merupakan KDYMM baginda Agong.

Menerusi beberapa posting di Twitter, Raja Permaisuri telah berseloroh dengan memuat naik foto-foto KDYMM Agong sedang mengambil gambar menggunakan telefon pintarnya.

Siapa main telipon tu…..

Main telipon lagi !!

Tuanku yang tunduk tu buat apa tuu..

Perkongsian yang dibuat benar-benar telah menarik perhatian warganet kerana terasa lucu dengan muat naik tersebut. Jelas sekali KDYMM Agong sedang khusyuk mengambil gambar situasi dihadapannya sambil Tunku Azizah berada disisi.

Kantoi jugak main telefon

Rata-rata warganet berasa terhibur dengan gambar yang dimuat naik itu beserta kapsyen yang agak lucu daripada Permaisuri. Lebih menarik, seorang pengguna telah membalas posting itu dengan menyertakan sekali gambar baginda yang ‘kantoi’ juga mengambil gambar.

Kantoi!!!

 

Sporting habis!

Sehubungan dengan itu, akaun Twitter Cheminahsayang telah dibanjiri dengan komen-komen daripada warganet yang berasa lucu dengan telatah kerabat Diraja ini.

Mereka juga sempat menitipkan doa agar Agong serta Raja Permaisuri Agong dilimpahkan kurnia serta kesejahteraan di dunia dan akhirat.

Jom Lihat Apa Kata Netizen:

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja dan sila like share page Lawak Santai

Sumber : Cheminahsayang via Oh My Media

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*