“Suami Dah Craikan Awak Ke”, Foto Nina Iskandar Dipertikai Netizen. Ini Jawapan Padu Beliau

Pelakon Nina Iskandar menjelaskan tindakannya untuk tidak berkongsi foto bersama suami, penolong pengarah Azlan Adzanan bukan bermaksud mereka sudah bercer4i.

Nina tampil menjelaskan perkara terbabit di Instagram Stories miliknya selepas segelintir netizen menyoalkan di mana suaminya selepas Nina berkongsi foto bersendirian.

Menurut Nina, dia enggan berkongsi gambar bersama suami yang baru dinikahi kerana ingin perkara terbabit kekal sebagai privasi serta tidak ingin timbul sebarang fitn4h.

“Tuan-tuan dan puan puan. Kalau orang tak kongsi gambar dengan suami / isteri mereka tak bermaksud mereka dah bercer4i. Kadangkala mereka hanya mencuba untuk melindungi privasi peribadi mereka.

“Daripada Ain. Daripada fitn4h. Daripada mulut macam korang ni,” tulisnya. Jadi saya berkongsi apa yang saya mahu kongsi. Saya benarkan anda untuk mengetahui apa yang saya pilih sahaja.

“Kehidupan saya, privasi saya. Jadi, jangan nak skeptikal sangat pasal hidup orang ya. Saya dah nikah lama pun saya rahsiakan, apatah lagi isi hidup rumah tangga saya. Renung-renungkanlah,” tulisnya lagi.

Nina atau nama sebenarnya, Nur Akmalina Iskandar berkeras akan berkongsi kepada umum mengenai perkara yang ingin dikongsikan sahaja.

Sebelum ini, pada 12 Mac lalu, pelakon drama rantaian Andainya Takdir itu did4kwa menjadi pvnca pencer4ian seorang penolong pengarah dan menegaskan d4kwaan itu sebagai fitn4h. Nina telah mengarahkan pegu4mnya untuk mengambil tindakan sewajarnya terhadap tduhan tidak berasas itu.

Nina Iskandar Bergelar Isteri Penolong Pengarah Lan Lebah April Lalu

Selepas empat bulan diijab kabul pelakon Nina Iskandar dan suami penolong pengarah Azlan Adzanan atau dikenali sebagai Lan Lebah melangsungkan majlis resepsi pada Ahad.

Menurut kenyataan pihak pengurusannya MIG Metrowealth, pasangan itu berkahwin pada April lalu dalam sebuah majlis sederhana yang dihadiri kedua-dua pihak keluarga.

“Jadual penggambaran yang padat sehingga menyebabkan majlis resepsi ini diadakan pada bulan ini,” ujarnya wakil pengurusan. Majlis tersebut berlangsung di Forest Valley Hall, Cheras yang dihadiri keluarga dan rakan-rakan artis seperti Amyra Rosli, Ayda Jebat dan Sissy Iman.

Terdahulu, pelakon ini berkongsi beberapa keping foto kad undangan perkahwinan yang telah diagihkan kepada kenalan rapat di laman Instagram miliknya pada pagi Ahad.

Nina dikatakan mengenali lelaki berkenaan ketika terlibat dalam penggambaran drama Setelah Cinta Itu Pergi yang diarahkan oleh Heykal Hanifah.

Pada Mac lalu, aktres berasal dari Brunei itu mencetuskan kontr0versi apabila did4kwa menjadi pvnca kervntuhan rumah tangga pengarah berkenaan.

Susulan itu, Nina mengadakan sebuah sid4ng medi4 kha$ menafikan perkara berkenaan dan turut mengambil tindakan undang-undang terhadap beberapa pihak yang menyebarkan fitn4h tersebut.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Ariana Rose

Sumber: gempak, mstar dan ig

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*