Yang Digalasnya Bukan Nya Beg, Ragam Adik Ini Mendapat Tontonan Hampir 300 Ribu

Tahun 2019 baru sahaja bermula, begitulah juga musim persekolahan. Musim persekolahan seperti biasa, ibu bapa akan menghantar anak masing masing dan guru guru juga mula memulakan tugasan mendidik anak anak bangsa. Semoga tenaga pengajar, guru guru sentiasa tabah dan cekal dalam mendidik pelajar pelajar agar menjadi insan berjaya di dunia dan akhirat juga.

Pada video durasi pendek pada kali ini, kelihatan adik ini tidak biasa pada hari pertama persekolahan. Seperti ibunya yang menyiapkan beg dengan memasukkan buku buku nya, peralatan pembelajaran ke dalam beg nya sewaktu adik ini tidur sambil meletakkan kepala diatas meja.

Video ini juga dikongsi oleh pelawak terkenal tanah air, Jep Sepahtu :

Jep memuatnaik video durasi pendek ini dengan kapsyen First day school tak biasa lagi agaknya..

Pelbagai reaksi daripada netizen, rata rata nya terhibur dengan telatah adik ni.

Jom Lihat Video Dibawah :

Jom Lihat juga apa kata netizen :

Kelaka la..tapi sian pun ada..hahaha

Laju betul mak dia rakam kejadian tu hahaha

Kelam kabut minah tu on fon. Nak viral lah tu.

dgn yakin angkut kusi tu serupa beg..aduilaaa..xleh nk di tahan2 wey gelaknyee

Nk kesian pn ada nk gelak pn ada hai bdk2 mamai lh tu

hahaha..tido tu xpe lg..ni die pkai kerusi, terok sgt mngigau die.terok dr awk mngingau.

tu la aku dah pesan jangan tidur dalam kelas

Hahahahahaha tk yg tk tahan tu baju hitam tu siap hi five lagi kwn dia ketawakn budak tu

Aduhai comelnye pangai si kecik ni.. bhahahaa

Kesiannye. Mak dia pun siap gelakkan sekali p2 siap rekod lak tu

Ko ni kelakar lah dik….

Aduhai, min pun terhibur dengan telatah adik ni. Selamat Menyambut tahun baru 2019, semoga tahun baru ini memeberi lebih banyak kebaikan dan mengubah kita untuk menjadi lebih baik.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja dan sila like share page Ariana Rose.

Sumber : VLJV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*